Merkezimiz Yine Fark Yarattı

Ortaokul, lise ve üniversiteler de eğitim gören öğrenciler ile öğretmen ve öğretim görevlilerini yenilikçi projeler üretmek konusunda desteklemek ve teşvik etmek amacıyla Başakşehir Living Lab ve Başakşehir Belediyesi iş birliği ile Türkiye İnovasyon Yarışmasının bu yıl dördüncüsü düzenlendi. Şimdiye kadar yapılan Türkiye İnovasyon yarışmasını büyük ilgi ile takip eden Merkezimiz her yıl olduğu gibi bu yılda proje başvurusunda bulundu. Ortaokul kategorisinden 12 proje, Lise kategorisinden 8 proje, Öğretmen kategorisinden 6 proje ile başvuruda bulunduk. Proje yarışmasında yarı finale ortaokul kategorisinden Teknoloji ve Tasarım öğretmenimiz Ertuğrul Özar danışmanlığında öğrenciler; Avni Kerem Ceylan, Kerem Tuna Aydın, Yiğit Ertan, Demir Özdemir 4 proje, Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Mehmet Özel danışmanlığında Boran Can 1 proje, lise kategorisinde Biyoloji öğretmenimiz Murat Sakarya danışmanlığında öğrenciler; Talha Açıkgöz ve Eren Şen 1 proje ile, öğretmen kategorisinde ise Mekatronik öğretmenimiz Süleyman Gezici 2 proje ile yarı finale kaldı. Türkiye İnovasyon Proje yarışmasında Merkezimiz toplamda 8 proje ile finallere damga vurdu.

31-10-2017

Yayın: 31.10.2017 - Güncelleme: 11.06.2021 12:40 - Görüntülenme: 964