Mrt

Sayın veliler, 14 Mart Dünya Matematik Günü vesilesiyle kurumumuzda bazı sunum ve etkinlikler gerçekleştirilecektir. Etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir. Kahoot yarışmasına telefon veya tablet ile katılım sağlanmaktadır. Etkinliklere katılabilmek için öğrencilerimizin yanlarında telefon(tablet) ve renkli kalemlerini getirmeleri gerekmektedir.

NİĞDE AKŞEMSEDDİN BİLİM VE SANAT MERKEZİ “MARKASI” TESCİLLENİYOR!

Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi olarak kullanmakta olduğumuz Logomuzu yenileyerek Türk Patent Marka Kurumuna Marka Tescil Başvurusunda bulunacağız. Bu kapsamda kurumumuz Sınai Mülkiyet Hakları Birimi koordinatörlüğünde Niğde Akşemseddin Bilsem’i temsil eden “Marka/ Logo” Tasarım yarışması yapılacaktır. Seçilen tasarım için Türk Patent Kurumuna (TPE) Marka Tescil Başvurusu yapılacaktır. Yarışma tüm Niğde Akşemseddin Bilsem Öğretmen ve Öğrencilerimize açıktır. Katılmak isteyenlerin şartnamede ifade edilen kurallara göre marka/ logo tasarımlarını oazimli@gmail.com adresine en geç 05/11/2023 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Her katılımcı en fazla 3 farklı tasarım ile katılabilir. Değerlendirme Kurulu tarafından seçilen tasarım sahibi adına Türk patent Kurumuna “Marka Tasarım Sahibi” başvurusu yapılacaktır. Ayrıca seçilen marka/ logo tasarım sahibine ödül verilecektir.

Detaylı bilgi için Tıklayınız.

Ağu

Merkezimize ilk defa kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıt için gerekli belgeler ile birlikte merkezimize şahsen müraacat etmeleri gerekmektedir.

Kayıt Tarihleri 14-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

UYARI: Niğde Merkez, Çamardı ve Çiftlik ilçelerinden Bilsem'i kazanan öğrencilerimiz Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi'ne kayıt yaptıracaklardır. Bor,  Altunhisar ve Ulukışla'dan Bilsem'i kazanan öğrencilerimiz Bor Bilim ve Sanat Merkezi'ne kayıt yaptıracaklardır.

2023-2024 Yılı Bilsem´e Yerleştirme Sonuçları İçin Linki Tıklayınız

Haz

Bilsem yaz tatili atölye çalışmaları 3 Temmuz 2023 'de başlıyor. Atölye çalışmalarına başvurular Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü'ne  şahsen yapılacaktır. Başvuru için linkte verilen formun doldurularak , Nüfus Cüzdanı fotokopisi ile birlikte teslim edilmesi gerekmektedir.

Başvuru Formu İçin Linki Tıklayınız