NİĞDE / MERKEZ - Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi

May

Nasreddin Hoca Anaokulu öğrencileri merkezimizi ziyaret etti.

May

Merkezimizde öğrencilerimizin yıl içinde hazırladıkları projelerini sunabilmeleri, bu konuda deneyim kazanabilmeleri ve diğer öğrencilere örnek olabilmeleri  için yeni bir çalışma başlatıldı.

May

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını geleceğimiz teminatı olarak gördüğü gençlerimize armağan etmiştir. Türk Milleti’nin özgürlük ve bağımsızlığının meşalesinin yakıldığı bugünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve millî mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz

May

Dikilitaş 3. ve 4. sınıf öğrencileri merkezimizi ziyaret etti.

May

11 Proje İle Bölge Finalindeyiz.

May

Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezinde Matematik Seferberliği kapsamında            8-11/05/2023 tarihleri arasında Doç. Dr. Murtaza AYKAÇ tarafından "Oyun Yolu İle Öğrenme Eğitimi" kursu verildi.

Merkezimizde gerçekleştirilen Scientix STEM Eğitimi Çalıştayı tamamlandı

May

Milli Eğitim Bakanlığı "YEĞİTEK SCIENTIX PROJESİ" Koordinatörü Dr. Tunç Erdal AKDUR tarafından verilecek Scientix STEM Eğitimi Çalıştayı ilimizde görev yapan 92 öğretmenimizin katılımıyla başladı.

May

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hasan USLU merkezimizi ziyaret etti.

Nis

Ulusal  Egemenliğimizi sağlayan  ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah  arkadaşlarını rahmet  minnet ve şükranla  anıyor, bayramımızı en kalbi duygularımızla kutluyoruz.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Merkezimiz'de Uyum Dönemi'ni başarı ile tamamlayan Genel Yetenek ve Sanat Alanı öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki Bilsem yolculuğunda başarılar diliyoruz.

Eyl

Niğde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil İbrahim YAŞAR ve Merkezimiz TÜBİTAK 4004 Doğamda Matematik Var Proje Ekibi Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Hasan USLU'ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Yürütücülüğünü Dr. Gülşah Saltık AYHANÖZ, uzmanlıklarını Eser KAHRAMAN ve Serdar AKMEŞE'NİN üstlendiği Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi koordinatörlüğünde yürütülen TÜBİTAK 4004 Doğamda Matematik Var! 2 proje ekibi proje süresince desteklerinden dolayı Niğde ÖHÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan USLU'ya teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil İbrahim YAŞAR, Prof. Dr. Hasan USLU'ya projeye verdiği desteklerden ötürü plaket verdi. Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ahmet KILIÇ da proje hatırası olarak Prof. Dr. Hasan USLU'ya proje için hazırlanan tişörtü hediye etti.

Eyl

Yürütücülüğünü Dr. Gülşah Saltık AYHANÖZ, uzmanlıklarını Eser KAHRAMAN ve Serdar AKMEŞE'NİN üstlendiği Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi koordinatörlüğünde yürütülen TÜBİTAK 4004 Doğamda Matematik Var! 2 proje ekibi, projeye katılan öğrencilerle İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil İbrahim YAŞAR'I makamında ziyaret etti.

Ağu

Merkezimize ilk defa kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz kazandı belgesi ile birlikte merkezimize şahsen müracat etmeleri gerekmektedir.

Ağu

Merkezimiz Matematik Öğretmeni Gülşah Saltık Ayhanöz danışmanlığında yürütülen "Hayatımız Bilim" ve "Bilimsel Gaflar-2 Doğadan Teknolojiye" eTwinning Projeleri Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Projede emeği geçen öğretmenimiz Gülşah Saltık Ayahanöz ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.