2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Kayıtlı Öğrencilerin Kayıt Yenileme İşlemleri

Sayın Veli,

Millî Eğitim Bakanlığı Bilim ve Sanat Merkezleri Yönergesi'nin 14. Maddesi 3. Fıkrasına göre, "BİLSEM'e kayıtlı olup kayıt güncelleme döneminde işlem yaptırmayan öğrencilerin BİLSEM ile ilişiği kesilir." denilmektedir.

İlgi madde çerçevesinde ekte sunulan Kayıt Yenileme Formunun tarafınızca 30 Eylül 2019 tarihine kadar doldurulması gerekmektedir.

Hem öğrencinizin herhangi bir hak kaybına uğramaması için hem de 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının planlamasını sağlıklı bir şekilde yapabilmemiz için Kayıt Yenileme Formunu doldurmanız gerekmektedir.

Gereğinin yapılmasını rica ederim.

İsa ALİÇ

Merkez Müdürü